Piercing

Leste gjennom kommentarene mine og så jeg hadde endel spørsmål om piercinga jeg har i navlen. Istede for å svare på hvert enkelt spørsmål i kommentarfeltet, tar jeg det heller i et eget innlegg. Så om dere føler dere ikke fikk svar på alt dere lurte på, eller lurer på mere, kan dere bare spørre igjen, så oppdaterer jeg bare innlegget.

Når fikk du piercing? Om jeg ikke husker feil tok jeg den 11 mars i år.

Tok du det på studio eller selv? Haha, jeg hadde ønsket meg piercing siden jeg var bitte liten, men fikk aldri helt lov. Så flere og flere av vennene mine ta det, og bestemte meg egentlig bare for at om mamma og pappa sier nei får jeg ta det selv. 

Hva brukte du for å ta den? På apoteket får man kjøpt kanyler som er ferdig renset til kun tre kroner. Disse skal man altså kun holde i "skaftet" og om du tar på selve nåla, må du kjøpe ny, hvis ikke stikker du reine bakterier og dritt rett inn i huden. Jeg brukte fargen Rosa, som jeg anbefaler alle.

Gjorde det vondt å ta det? Selve stikket merket jeg ikke. Det gjorde mindre vondt enn å ta sprøyter. Det som gjorde veldig vondt var å stappe piercinga inn i det altfor lite hullet.

Fikk du mye verk, og har du sliti med den i ettertid? Njaa, fikk ingenting den første uka, men jeg ble så lei av å ha den kjedelige piercingen, så jeg byttet og sluttet å rense den. Nå sliter jeg nesten ingenting, bare det at om jeg bruker en piercing som er veldig tung og kommer bortatt noe som kan holde den litt igjen - noe jeg gjorde igår, kan det sprekke litt rundt og begynne å blø. Men det gror veldig fort igjen!

Kan det være farlig? Ikke direkte farlig, men om du stikker feil, kan du bli lam fra navlen og ned. Så jeg anbefaler ingen og ta det selv!

Hvor mange piercinger har du, og hvor har du kjøpt de? Jeg har egentlig ikke så mange, de jeg bruker mest nå er to jeg låner av Mathilde, en jeg kjøpte i tyskland og en fra frankrike(?). Er veldig dyrt med ordentlig piercinger, og først nå har glitter fått inn noen få. Hvis ikke på du opp på kontrast å svi av 300 kr for èn.Fikk du svar på det du lurte på?

 

2 kommentarer

Erza

28.05.2013 kl.22:59

Magen din= PERFEKT!! Give me that mageee! <33

Iselin Michelle

28.05.2013 kl.23:17

Erza: å søte deg! Se på deg selv, det er perfeksjon!<3

Karoline

08.08.2013 kl.21:19

Vet foreldrene dine det?

Fikk du kjeft?

skal kanskje ta det i helgen!

Iselin Michelle

08.08.2013 kl.23:09

Karoline: ja de vet det, nei fikk ikke kjeft, hahah men anbefaler deg og ta profesjonelt

Skriv en ny kommentar

, Sandefjord

Iselin Elgesem Anderson, Sandefjord Du kan kontakte meg på - Iselinelgesemblogg@hotmail.com

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert! Du kan kontakte meg på - Iselinelgesem99@hotmail.com

Kategorier


Arkivhits