Satt til side

Dårlig blogger i det siste, jeg vet jeg vet. Sov hos Mathilde hele helgen, og hadde ikke med meg pc'en, for hadde så mye annet å gjøre. Fredag var vi en tur ute, og resten av helgen bare chillet vi. Så ingen vits i å blogge at jeg lå sliten og trøtt i senga stort sett hele lørdagen, så sparte dere egentlig for unødvendige og kjedelige innlegg. Igår var jeg en liten tur oppe hos Nora og brukte stort sett hele dagen på longboard tur rundt i nabolaget med Nora, men som den gode bloggeren jeg er innimellom tok jeg med kameraet og fikk knipset ett par bilder. Legger bare ut et, internettet er helt sinnsykt tregt idag (!!) så tar det heller i ett senere innlegg!

Resten av dagen skal jeg bruke på å forbrede meg til presentasjon - eller, skrive den. Er alltid i siste liten når det kommer til innleveringer og presentasjoner, og ender som regel opp som idag, stressa og lei.

Hva skal dere i kveld?

2 kommentarer

Marte

11.06.2013 kl.21:36

Har vært på trening, så slapper av før jeg skal legge meg :)

Skriv en ny kommentar

, Sandefjord

Iselin Elgesem Anderson, Sandefjord Du kan kontakte meg på - Iselinelgesemblogg@hotmail.com

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert! Du kan kontakte meg på - Iselinelgesem99@hotmail.com

Kategorier


Arkivhits