Todays
2 kommentarer

27.06.2013 kl.23:02

De to siste innleggene dine har vært veldig kjedelig, bare bilder av deg seg og ikke noe tekst. Det virker som om du er veldig opptatt av deg selv.

Samtidig burde du kanskje også ha litt mere varierende innlegg. Hele bloggen din handler jo bare om hva du gjør, det begynner å bli ganske kjedelig. Bare et tips, jeg har null erfaringer med å blogge selv, men det å lese blogger er jeg flink på, og jeg gjenkjenner fort et dårlig og en bra blogg :-)

Iselin michelle

27.06.2013 kl.23:48

Anonym: Mulig bloggen min har vært kjedelig i det siste, men er vel bedre at jeg legger ut bilder og null tekst enn at jeg skal droppe det? Har faktisk ikke hatt så mye tid i det siste, å jeg kan ikke prioritere bloggen over alt, andre ting er faktisk viktigere. Jeg er overhode ikke opptatt av meg selv, men om jeg er ute å farter å rekker å ta noen bilder, så legger jeg heller ut dem enn å la være å blogge. Jeg har lovet å bli bedre, og skal blogge mere varierende, men om DU ikke liker det jeg legger ut nå i denne perioden, så er det ikke noe jeg kan gjøre noe med akkurat nå. Sorry, can´t help it.

Tina

29.06.2013 kl.15:02

Hvor er buksa de fra :) ?

Iselin Michelle

29.06.2013 kl.16:04

Tina: Den er fra Carlings :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandefjord

Iselin Elgesem Anderson, Sandefjord Du kan kontakte meg på - Iselinelgesemblogg@hotmail.com

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert! Du kan kontakte meg på - Iselinelgesem99@hotmail.com

Kategorier


Arkivhits