Sommer i Norge

Sov som jeg nevnte til Mathilde inatt, og var utrolig koselig. Kvelden ble ikke helt som planlagt, var lite som skjedde så vi bestemte oss heller for å invitere folk til oss, ble hvertfall en utrolig koselig kveld. Tror vel egentlig vi var de første som så lyset til morgen idag i og med at vi ikke tok "kvelden" før nermere halv 7, ble få timer med søvn, men mye vineing ble det, sjekk ut Mathilde Larsen eller Iselin Michelle. Startet så resten av dagen med burger til frokost etterfulgt av soling. Har ligget å solt meg helt siden jeg kom hjem. Kan ikke beskrive hvor godt det er at sommeren endelig har startet sånn smått her nede i Sandefjord også. For min del er det veldig viktig å starte ett nytt skoleår brun etter sommeren, og når solen titter frem får jeg bare benytte sjansen. 

Har fått helt dilla på On top of the world av Imagine Dragons, har gått på replay siden fredag hvor jeg først la merke til den. Den gir så god sommerfølelse!

Hva gjorde du igår?

 
2 kommentarer

fine bilder ! :)

latedager

01.07.2013 kl.00:04

Jeg elsker også On top of the world av Imagine Dragons!! <3 Jeg fr så sommerfølelse og sommerfugler i magen når jeg hører på den <3 Utrolig nydelig sang! Du er utrolig pen btw :*
herregud du er så pen, dreper selvtilliten til mennesker her jo!

Iselin Michelle

01.07.2013 kl.00:25

Mitt Navn er for kul for alt d: Å så utrolig koselig å høre, men for all del ikke! Alle er nydelige på hver sin måte :-)

Vilde

07.07.2013 kl.21:32

Den toppen eller bikinien du har på er DRITFIN! Husker du hvor du kjøpte den? Den var så utrolig søt :D

Skriv en ny kommentar

, Sandefjord

Iselin Elgesem Anderson, Sandefjord Du kan kontakte meg på - Iselinelgesemblogg@hotmail.com

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert! Du kan kontakte meg på - Iselinelgesem99@hotmail.com

Kategorier


Arkivhits