Tips - must i sminkemappen

Tenkte jeg skulle tipse dere om mine absolutte favoritter i sminkemappen denne sommeren. Selv er jeg ganske kresen på hudsminken nå om sommeren, et tørt brunkremfjes kommer du neppe langt med om du ønsker den naturlige sommergløden. Det aller viktigste er at du holder annsiktet - som kroppen, fuktig. Bruk en god annsikt/hud krem, dette hjelper ikke bare mot tørrhet og kviser, men den bevarer også sommerfargen lenger. 

Jeg er ikke noen stor fan av hudsminke nå på sommeren, men har alltid med meg solpudder og concealer.


Vi fleste bloggere kjenner vel ganske godt til Bahama mama pudderet, og etter min mening er dette et det beste solpudderet jeg har prøvd. Det dekker ujevnheter, fargen er også veldig mørk i selve beholderen, men på huden blir den mere "solbrun" og fargen holder.

For min del er også en god concealer et must. Du trenger ikke invistere i de dyreste sminkeproduktene for å finne noe med god kvalitet og som holder, for denne fant jeg faktisk på h&m. Etter min mening er dette faktisk en av de beste concealerene jeg har prøvd, dekker alt av ujevnheter i tillegg til at den sitter på fra morgen til kveld.Produktene er heller ikke i det dyreste laget, og du får mye for pengene!

Hva syntes du? Har du noen av delene?

2 kommentarer

har sååå lyst på solpuddderet! har hørt veldig mye bra om det! :D

Iselin Michelle

01.07.2013 kl.15:47

Hannabananna: Det er veldig god kvalitet på det, er jo selvfølgelig litt dyrt til å være sminke, men det er så absolutt verdt pengene :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandefjord

Iselin Elgesem Anderson, Sandefjord Du kan kontakte meg på - Iselinelgesemblogg@hotmail.com

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert! Du kan kontakte meg på - Iselinelgesem99@hotmail.com

Kategorier


Arkivhits