Tilbakeblikk

Har ikke hatt med kameraet idag fordi jeg ikke har gjort noe annet enn å være med Nora i byen.

Har fått endel nye lesere siden jeg startet å blogge på nytt og tenkte jeg skulle vise dere noen tilbakeblikk på hvordan jeg blogget tidligere. Har hatt denne bloggen i snart to år og jeg har ikke bare forandret utseende men også skrivingen min.

2011

Hater å se tilbake til denne tiden. Eneste positive jeg kan huske fra det året var Color magic med bestevennen min. Blogget ikke så utrolig mye på den tiden heller.


Jeg hadde fjortisperioden min, enten ingen sminke og tupert hår, eller MYE sminke. På siste bilde hadde jeg farget håret brunrødt og var på mitt verste. Blogget KUN webcam bilder og null tekst

2012


Hadde farget håret blondt. Hadde endel fotoshooter og limte stort sett alltid på pærler for at det skulle se ut som jeg hadde piercing. Brukte mye tid på skateboard og mange sene sommerkvelder med Natalie og Therese som jeg fremdeles holder kontakten med. 2012 var vel det året jeg var på mitt værste og gjorde alt jeg ikke skulle. Begynte med ting i altfor tidlig alder, noe jeg selvfølgelig angrer på, men ser tilbake på som minner. Og for ikke å glemme når jeg møtte faren min for første gang i mars.

2013


Disse bildene er fra jeg startet å blogge på nytt igjen i mai måned hvor jeg etter det har så sinnykt mange gode minner. 2013 startet ikke ordentlig for min del før jeg kom meg på beina igjen nå i Juni. Var i konfirmasjonen til Nora som snart har holdt ut som min bestevenn i et år, har så utrolig mange minner jeg har delt tidligere og nå med den jenta. Fikk også av reguleringen, tok piercing i navlen, møtte min kjære Mathilde og kom meg ut av det dårlige miljøet.

Var så utrolig mange bilder med mange minner i, har ikke sett igjennom alt dette før nå. Tenker tilbake på fjortisperioden, emo perioden, perioden jeg ikke kan huske noen ting av fordi jeg var helt på feil kjør og perioden jeg møtte jentene som betyr mest for meg og som jeg fortsatt står sammen med. Vi lærer alle av feilene vi gjør og jeg er utrolig nok glad for at jeg ble ferdig med alt dette i så ung alder med tanke på alt som har skjedd i livet mitt. Hehe, hvertfall, dette ble et veldig langt innlegg, så tenker kanskje jeg skal stoppe her.

Hva er ditt beste minne?

2 kommentarer

Fredrik

04.07.2013 kl.22:01

Gud du er dødsskjønn på bildene ^^ <3

Marianne

04.07.2013 kl.22:26

Du er utrolig vakker :)

Veldig fine bilder :)

SV: Tusen takk! :D

God sommer til deg også, søta :) :)
stor forandring! hehe! du er kjempepen :))

Kjersti

05.07.2013 kl.12:55

Wow, stor forandring! Men alltid like nydelig :)

Marie Svardal

05.07.2013 kl.14:00

Mitt beste minne er utvekslingsåret mitt til USA :)

Iselin Michelle

05.07.2013 kl.14:56

Hannabananna: Tusen takk søte deg :-)

Patrick Bjørnsen

05.07.2013 kl.19:08

Alle bildene er fine..:)

Skriv en ny kommentar

, Sandefjord

Iselin Elgesem Anderson, Sandefjord Du kan kontakte meg på - Iselinelgesemblogg@hotmail.com

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert! Du kan kontakte meg på - Iselinelgesem99@hotmail.com

Kategorier


Arkivhits