Hverdagen

ISELINMICHELLEE.BLOGG.NO

Jeg har bestemt meg for å slutte her. Denne bloggen vil bli slettet om ikke lenge, og dere finner meg på ISELINMICHELLEE.BLOGG.NO

192019Og det syke forsøket mitt på å hoppe, hahaha.. Har egentlig dårlig tid, oppdaterer dere bedre senere ikveld.

Tilbake igjen.

Nå er jeg tilbake for fult igjen. Måtte ta meg noen dager vekk fra alt for å samle meg litt igjen, det er vel den "dårlige" unnskyldningen min til ingen blogging. Har ikke gjort noe spennende dere ikke har fått med dere i det siste uansett, sov til Mathilde en dag, var på båttur med noen venner en annen og har bare sittet hjemme og slappt av de andre, så lite spennende i grunn. Men hvertfall, disse små dagene jeg ikke blogger skal virkelig ikke gjentas. God morgen hvertfall! Dagen idag skal jeg bruke på å rydde litt før Therese kommer en tur. Vi skal opp i jotunhallen hvor sandar cupen foregår. Har virkelig ingen aning om hva annet jeg skal kalle det enn sandarcup diskoen, for ordet disco gjør meg i grunn litt flau, minner meg om når jeg var mindre og alle dro på disco hahahah, hvertfall, skal prøve å få tatt noen bilder før vi drar og blogge når jeg er hjemme, men kan ikke love noe! Ha en super fin dag alle sammen.

Black & white


swedun

Som jeg sa på søndag skulle jeg til sverige på mandag, var utrolig koselig, lenge siden familen har funnet på noe sammen. Rakk ikke ta så utrolig mange bilder, men fikk tatt noen.

Hele dagen har jeg brukt på å rydde, vaske og ommøbelere rommet mitt, kan si meg passe sliten nå og var veldig deilig å få satt seg ned. Tenker jeg bare skal slappe av med Pretty little liars resten av kvelden. Ha en super dag :-)

 

Old, but still goldGod morgen eller noe. Sov ingenting inatt, var for opptatt med candy crush - og gjett hva? Jeg kom meg ikke et level videre en gang, på alle de timene jeg lå våken, klarte jeg ikke komme meg til level 28 en gang (!!!) snakk om å være dum. Vil vel si jeg har vært våken tidligere idag, men jeg var så trøtt at jeg såvidt husker jeg spiste frokost med mamma og la meg igjen, så når jeg voknet opp i morgenkåpe skjønte jeg ingenting, tror mamma begynte å lure litt på hva jeg hadde surret med, haha. Hvertfall, jeg er for trøtt og ser virkelig ut som en walking zombey idag, så tidlig kvelden blir det på meg. Holder på å lade opp kameraet, skal til sverige imorgen, så tar med meg kameraet og satser på endel gode bilder. Tenkte jeg heller bare tar noen "arkiv" bilder jeg har lagt ut tidligere, men som jeg tror ble slettet da jeg startet på nytt, så får satse på at dere ikke har sett dem, hehe. Bildene er fra i vinter en gang, mange gode minner med min kjære Nora der♥27ende


Ha en super dag

There is no need to have it all, just make the best of what you have!


God morgen alle søte! Er egentlig i farten, selvfølgelig klarte jeg og stå opp så sent at jeg skal busse om en drøy halvtime, så må få sminket meg, ordnet meg og pakket noen små ting før jeg må løpe. Mathilde drar til kragerø på søndag og får ikke sett henne på en uke. Har ikke vært med henne på en god stund heller nå, så skal bli godt å se henne igjen! Må også få rukket å sakt hade til flere andre venninner, føler hele flokken reiser fra meg, mens jeg er stuck i stygge Sandefjord liksom (!!!), 4 av mine beste venner reiser imorgen, så joda, kommer nok til å bli mye blogging de ukene de er borte, kanskje på tide å handle inn levebrødet til jeg skal låse meg inne på rommet å vente på at de skal komme tilbake, haha neida, men hvertfall - tar med kameraet og skal tvinge henne til å bli med på noen bilder, så blogges vi senere!

Curly hair

Gud å mange selfies det har vært i de siste innlegga, men det er vel bedre enn ingenting. Bloggmotivasjonen er super for tiden og har faktisk endel utkast jeg kan publisere om jeg er i farten en dag og ikke rekker å ta bilder, skrive en tekst og publisere. En klapp for meg, hahaha! Stort sett hele dagen har jeg brukt på å leite etter linsa til kameraet mitt, og kunne ikke skjønner hvor den var før jeg fant ut at den hadde dukket opp hos Therese som jeg var med igår, waste of time mildt sakt. Har også rukket meg en tur til byen hvor jeg møtte Mona og Mathias, gikk igjennom de gamle bloggene med Mona hvor jeg så at en av dem faktisk ikke er slettet. Hehehe det at jeg blogget så fært for kun to år siden er helt sykt, tidlig ute med fjortisperioden! Her

Venter på at The vampire diaries skal laste ferdig, creds til meg som faktisk tok meg tid til å krølle håret, ta bilder og blogge når jeg kunne brukt tiden min på noe annet, syntes det kommer seg med bloggingen nå, men om det er noe annet dere ønsker å se mere av er det bare å si ifra!

Blommor och bandana

Topp fra bik bok - shorts fra urban (det var en bukse, men jeg klipte den til shorts)

God morgen! Startet dagen relativt tidlig med en god frokost etterfulgt av litt rydding. Har faktisk ingen superviktig planer for idag, så tenkte jeg i det minste skulle få blogget noe. Hvertfall, ha en fin dag :-)

Day's like this

Ha en fin kveld♥

New phone

Har for fjerde gang dette året nettopp fått meg ny iphone. Denne gangen falt valge i en vanlig 4. Som jeg tidligere har skrevet har jeg knust så utrolig mange telefoner at det kom vel ikke som noe sjokk at jeg har klart å knuse hele 4 (!!!!!!) iphoner siden august i fjord. Har kun hatt 4s, men nå falt valge på 4 i og med at jeg har hørt så mye bra om den i forhold til 4s. Har hørt det er mye problemer med den nye oppdateringen på 4s, noen av venninnene mine har hvertfall opplevd det, wi-fi funker ikke, telefonen skrur seg av og på og lever mildt sakt sitt eget liv, i følge "ekspertene" har det noe med jobbingen av ios 7 å gjøre. 

Hvertfall - Dagen idag startet jeg utrolig sent, tror dette er 2 gangen jeg har kunnet sove så lenge jeg orket i løpet av hele ferien, men det var utrolig deilig egentlig. Turet deretter ned i vika som er en liten strand i nærheten av her jeg bor for å brune meg litt, haha. Kom hjem for ikke lenge siden så tenkte å hoppe i dusjen før jeg skal spise med familien. Hva har du gjort idag?

 

Back on track


Jeg vet, jeg vet - Dårlig blogger, men nå er jeg tilbake hvertfall. Hadde ikke noe spesielt morsomt å blogge om, så jeg sparte dere for kjipe innlegg uten mening, håper det går fint? Har i hvertfall nå endel å blogge om, var jo salgdag i Sandefjord på torsdag og kjøpte endel nytt som jeg tenker jeg skal vise dere, har også startet på ny videoblogg, flere svar på spørsmålsrunden og selvfølgelig de kjedelige hverdagsinnleggene mine, hehehehe.. Men håper det blir bedre, for har vurdert flere ganger og slette bloggen og bare la vær, men selvom blogglysten ikke alltid er på topp, kommer den alltids tilbake.

Alt jeg har gjort de siste dagene har bare vært å jobbe på fargen. Skal ikke på noen spesiell syden tur denne sommeren - noe som endel av de andre skal, og å komme tilbake på skolen hvit er ikke akkurat noe jeg ønsker, haha, hvertfall - resten av kvelden skal gå til å bare slappe av, så blogges vi senere!

Hva har du gjort i det siste?

Jeg vil lese DIN blogg!

Begynner å bli utrolig lei av å lese de samme bloggene hele tiden, og ønsker meg noen nye å lese. Legg igjen en liten kommentar med bloggadresse, så tar jeg en tur innom. Linker også til tre heldige!

Unblogged

Har ikke rukket og ta noen bilder idag, har vært fult kjør hele dagen. Dro til Nora på morgen for å bli med henne til legen før vi lunsjet i byen. Kom hjem for ikke så lenge siden å har bare vært stress siden da. Hater å være hjemme i sommerferien, får ingenting ut av dagen. Sover bort hele dagen og ender opp med å ikke finne på noen ting, men har endel planer fremover, så tenker det blir bedre etterhvert. Tenkte å bruke resten av dagen til å ta noen bilder og se noen av de nye episodene til pretty little liars! Ha en super kveld vidre :-)

Video ute

Ble overhode ikke noe bra redigering, måtte redigere i movie maker fordi imovie klikket helt når vi prøvde så ble en kjapp og dårlig redigering. Har ikke gjort annet enn å klippe vekk små ting, meg og video er ingen god kombinasjon, så vet ikke helt hva dere kan forvente dere når jeg skal videoblogge! Men jeg fikk hvertfall lagd en video til dere, som plaster på såret for min uendelig dårlige blogging!

Juster på tannhjulet for bedre kvalitet!

100713

Beklager null blogging igår, men har faktisk en veldig god grund - var rundt for å finne kamerastativ og selvutløser kun for å få mere motivasjon til å blogge! Var så utrolig kjedelig å aldri kunne ta outfit bilder fordi jeg alltid måtte få noen til å ta bildene for meg, i og med at jeg kun har 2 venninder som faktisk klarer å ta bilder, tenkte jeg heller å kjøpe et stativ så jeg kan ta bildene når det passer meg! Så nå lover jeg dere bedre blogging fremover!

Tenkte jeg skulle bruke dagen min ute i solen når den faktisk er her.

ha en fin dag alle sammen!

Good morning

God morgen! Ble utrolig lite søvn inatt. La meg vel rundt to og klokken fem vekte Mathilde meg og sa hun kjedet seg, la meg vel ikke før nermere seks, og planen var å stå opp 8 for å morgen bade, men det skjedde ikke. Ingen av oss våknet av alarmen, så ti minutter før Mathilde skulle være på trening våknet vi. Så nå sitter jeg egentlig bare å venter på at hun skal komme hjem, lovet henne en god frokost til hun var tilbake, så får vel egentlig starte på den også snart.

Planene for resten av dagen er uklare, håper og tror jeg får dratt henne med en tur ned på granholmen å få litt farge på kroppen!

hva skal du idag?

Må gjøre video

Tenkte jeg bare raskt skulle oppdatere dere før jeg stikker ut en tur. Sover til Mathilde ikveld, å tenkte vi skulle filme litt, å da passer "må gjøre" videoer perfekt. Så kom med mange forslag! Vi filmer ikveld, og legger den ut i løpet av neste uke!
Cutie

Har brukt hele dagen min i solen på hytta hvor jeg også fikk hilst på et nytt familiemedlem. Dette må være verdens nydligste hun, også så herlig! Jeg er egentlig ikke noe spesielt fan av hunder, men denne kan ikke engang regnes som en. Kjempe liten og herlig!

Resten av dagen skal brukes på å grille, pakke og jentekveld hos Mathilde, skal bli så deilig å endelig se henne igjen, i og med at vi begge har prioritert andre ting den siste uken! Tar selvfølgelig med kameraet, så skal jeg prøve å få tatt endel bilder. Ha en super dag!

Sommeren er i gang

Endelig har sommeren kommet te Sandefjord også, er meldt supert vær hvertfall resten av helgen, og håper det blir sånn en god stund fremover. 

Dagen idag har jeg bare brukt til å prøve å få litt farge på kroppen, fikk også besøk av ei venninde. Rakk ikke så utrolig mange bilder, har egentlig litt dårlig tid idag. Skal til Mathilde å natte der ikveld. Skal få tatt med kameraet å noen flere bilder til dere hvertfall. Planene er fortsatt litt usikkre, men tror vi skal prøve oss en tur ut idag!

Hva skal du idag?

Tilbakeblikk

Har ikke hatt med kameraet idag fordi jeg ikke har gjort noe annet enn å være med Nora i byen.

Har fått endel nye lesere siden jeg startet å blogge på nytt og tenkte jeg skulle vise dere noen tilbakeblikk på hvordan jeg blogget tidligere. Har hatt denne bloggen i snart to år og jeg har ikke bare forandret utseende men også skrivingen min.

2011

Hater å se tilbake til denne tiden. Eneste positive jeg kan huske fra det året var Color magic med bestevennen min. Blogget ikke så utrolig mye på den tiden heller.


Jeg hadde fjortisperioden min, enten ingen sminke og tupert hår, eller MYE sminke. På siste bilde hadde jeg farget håret brunrødt og var på mitt verste. Blogget KUN webcam bilder og null tekst

2012


Hadde farget håret blondt. Hadde endel fotoshooter og limte stort sett alltid på pærler for at det skulle se ut som jeg hadde piercing. Brukte mye tid på skateboard og mange sene sommerkvelder med Natalie og Therese som jeg fremdeles holder kontakten med. 2012 var vel det året jeg var på mitt værste og gjorde alt jeg ikke skulle. Begynte med ting i altfor tidlig alder, noe jeg selvfølgelig angrer på, men ser tilbake på som minner. Og for ikke å glemme når jeg møtte faren min for første gang i mars.

2013


Disse bildene er fra jeg startet å blogge på nytt igjen i mai måned hvor jeg etter det har så sinnykt mange gode minner. 2013 startet ikke ordentlig for min del før jeg kom meg på beina igjen nå i Juni. Var i konfirmasjonen til Nora som snart har holdt ut som min bestevenn i et år, har så utrolig mange minner jeg har delt tidligere og nå med den jenta. Fikk også av reguleringen, tok piercing i navlen, møtte min kjære Mathilde og kom meg ut av det dårlige miljøet.

Var så utrolig mange bilder med mange minner i, har ikke sett igjennom alt dette før nå. Tenker tilbake på fjortisperioden, emo perioden, perioden jeg ikke kan huske noen ting av fordi jeg var helt på feil kjør og perioden jeg møtte jentene som betyr mest for meg og som jeg fortsatt står sammen med. Vi lærer alle av feilene vi gjør og jeg er utrolig nok glad for at jeg ble ferdig med alt dette i så ung alder med tanke på alt som har skjedd i livet mitt. Hehe, hvertfall, dette ble et veldig langt innlegg, så tenker kanskje jeg skal stoppe her.

Hva er ditt beste minne?

Festival O

Ha en fin dag!
 

Trening

Det å kjenne trøkket i musklene etter en lang løpetur er så utrolig deilig. Satte meg som mål å starte å trene idag, og er godt igang. Er så lei av å spise usunt, får så lite overskudd og ender med at jeg sover lite om nettene og sover bort dagene. Kan ikke huske sist jeg var oppe klokken 10 på morgen, for det eneste jeg kan huske av ferien så langt er at jeg har vært ute med venner eller sovet. Så endringer i både kosthold og aktivitet er godt igang! Startet dagen med en god frokost etterfulgt av noen runder rundt åsen. Tenkte det var en passende runde jeg kan øve meg på å løpe flere ganger i og med at det er løypa vi har i gymmen, og kan ikke skade å forbedre meg med en karrakter opp neste år.Hva har du gjort idag?

Tips - must i sminkemappen

Tenkte jeg skulle tipse dere om mine absolutte favoritter i sminkemappen denne sommeren. Selv er jeg ganske kresen på hudsminken nå om sommeren, et tørt brunkremfjes kommer du neppe langt med om du ønsker den naturlige sommergløden. Det aller viktigste er at du holder annsiktet - som kroppen, fuktig. Bruk en god annsikt/hud krem, dette hjelper ikke bare mot tørrhet og kviser, men den bevarer også sommerfargen lenger. 

Jeg er ikke noen stor fan av hudsminke nå på sommeren, men har alltid med meg solpudder og concealer.


Vi fleste bloggere kjenner vel ganske godt til Bahama mama pudderet, og etter min mening er dette et det beste solpudderet jeg har prøvd. Det dekker ujevnheter, fargen er også veldig mørk i selve beholderen, men på huden blir den mere "solbrun" og fargen holder.

For min del er også en god concealer et must. Du trenger ikke invistere i de dyreste sminkeproduktene for å finne noe med god kvalitet og som holder, for denne fant jeg faktisk på h&m. Etter min mening er dette faktisk en av de beste concealerene jeg har prøvd, dekker alt av ujevnheter i tillegg til at den sitter på fra morgen til kveld.Produktene er heller ikke i det dyreste laget, og du får mye for pengene!

Hva syntes du? Har du noen av delene?

Sommer i Norge

Sov som jeg nevnte til Mathilde inatt, og var utrolig koselig. Kvelden ble ikke helt som planlagt, var lite som skjedde så vi bestemte oss heller for å invitere folk til oss, ble hvertfall en utrolig koselig kveld. Tror vel egentlig vi var de første som så lyset til morgen idag i og med at vi ikke tok "kvelden" før nermere halv 7, ble få timer med søvn, men mye vineing ble det, sjekk ut Mathilde Larsen eller Iselin Michelle. Startet så resten av dagen med burger til frokost etterfulgt av soling. Har ligget å solt meg helt siden jeg kom hjem. Kan ikke beskrive hvor godt det er at sommeren endelig har startet sånn smått her nede i Sandefjord også. For min del er det veldig viktig å starte ett nytt skoleår brun etter sommeren, og når solen titter frem får jeg bare benytte sjansen. 

Har fått helt dilla på On top of the world av Imagine Dragons, har gått på replay siden fredag hvor jeg først la merke til den. Den gir så god sommerfølelse!

Hva gjorde du igår?

 
Back to the 80's

... Eller fjortisperioden. Haha! Mathilde sov her inatt noe som var like koselig som alltid. Ble tatt endel bilder og filmer, noe jeg faktisk har fått gjort mye i det siste, tenker jeg setter sammen en kort film til dere om ikke så lenge. Sto opp for noen timer siden, og har ikke fått gjort så veldig mye i mellomtiden. Senere ikveld har vi tenkt oss en tur ut, så får se hva som skjer.

Hva skal du idag?

 

Svar på spørsmålsrunden

For en stund tilbake hadde jeg en spørsmålsrunde jeg ikke har svart på enda. Fikk ikke inn så utrolig mange spørsmål, men tenker jeg svarer på de fleste jeg fikk inn nå! Fikk du ikke svar på det du lurte på er det bare å spørre på nytt.

Bein er for hunder, kjøtt er for menn. Det burde du tenke på. Altså, er det rart kropspresset er såpass stort som det det er?? Vi er oppvokst med at vi ikke skal kalle andre feite - men har dere noen gang tenkt på at det sårer like mye å bli kalt tynn? "Bones are for dogs, meat is for men" er den styggeste quoten jeg noen gang har lest og h*n som fant den opp må være syk i hodet.

Kan du lage sminkevideo? Har jo lagd 2 tidligere, og det å filme er noe av det kleineste jeg vet om - Men skal prøve å se hva jeg får til.

Hvem er dine beste venner?  For å være ærlig er det kun èn jeg stoler 100% på, og det er nok Mathilde.

Har du blitt sponset? Ja det har jeg, ble sponset av blant annet trendywoman.

Har du noen sminkeprodukter å anbefale? Dette kan jeg heller lage et eget innlegg om

Hvem er forbildet ditt? Uten tvil Demi lovato


Hva er favoritt plagget ditt? Det må bli min kjære militær jakke!

 

Svarte ikke på alt, men håper dere fikk svar på det meste dere lurte på!


 

 

Todays
240613

Rakk ikke blogge igår kveld, var fult kjør, bokstavelig talt. Var helt umulig å finne ut hvem vi skulle til og hvor, så ble en tur innom stavern, Larvik og tilbake til sandefjord igjen. Hadde hvertfall en super st hans med Mathilde. Avsluttet kvelden med Magic mike som faktisk var utrolig bra!

Nå tenkte jeg å ta med Tiba ut å ta noen outfit bilder før jeg senere ikveld skal en liten tur ned til Natalie. Mange uker siden sist jeg så henne, å er så godt å vite at hun har flyttet tilbake til Sandefjord for godt.

Hva skal du idag?

Lakers

God morgen!Idag er det jo st hans og jo eldre jeg blir, jo mere dropper jeg tradisjonene. Bare for et år siden var hele familien samlet på hytta med grilling og kos, men nå som alle "barna" i familien begynner å bli større er det andre ting som er gøyere og viktigere. Planene for i dag er fortsatt litt uklare, men Mathilde kommer hit om ikke så altfor lenge, så tenker jeg vi hvertfall spiser sammen med familien før vi senere ikveld tar en tur ut. Tenker jeg skal få Mathilde til å bli med på å ta noen bilder jeg kan poste senere idag, og mulig jeg tar med kameraet, med mindre vi skal ut med båten. Jeg personlig elsker de små dagene som 1 mai, 17 mai, st hans osv, blir alltid super koselige kvelder med venner, og nå som sommeren endelig er i gang, blir nok dette bare en av utrolig mange andre! Ha en fin dag alle sammen!

Hva skal du idag?

Oslove

Har ingen annen unnskyldning en at jeg var i Oslo i hele går, så fikk ikke blogget. Var en tur på friday's med Mathilde etterfulgt av en liten shoppingtur før vi tok turen ned på VG lista og møtte Jonas. Var en utrolig koselig kveld med mye morro. Fikk faktisk sett noen av artistene fra baksiden mens beinet mitt ble bandasjert i røde kors teltet. Må si det var flaks jeg satt der akkurat når de beste artistene skulle på. Fikk kun tatt iphone bilder i og med at det regnet så mye at jeg ikke tørte å ta frem kameraet. Skal spare dere for iphone bilder, å heller vise dere det lille jeg rakk å kjøpe!


// Monki
Aktivitets dag


 

Dagen har egentlig gått ekstremt fort. Startet med balldag, noe jeg ikke kunne bli med på - tok en tur ned på mc donnald og avsluttet relativt tidlig. Kjenner jeg nå egentlig gruer meg litt til å slutte, 8ende var så enkelt og jo eldre vi blir, jo mere press legges det på oss. Men selvfølgelig - det er jo endel av det å bli voksen.

Er sliten i beinet etter å ha gått rundt, så skal tilbringe dagen med pretty little liars. Haha, føler jeg bare er alene når jeg blogger og planene mine som jeg skriver om som regel er alene. Skulle tro jeg ikke fantes sosial i det hele tatt, haha!

Hva skal du idag?

Sommerfjord

//Gammelt bilde//

Hatt en super dag på stranda med klassen! Kom hjem med en forstuet ankel, super start på sommeren - virkelig. Ble grilling, bading og tæning. Kunne virkelig ikke bedt om en chillere dag. Blir ikke noe mindre rolig dag imorra for min del, blir nok kun å sitte på en benk hele dagen og se resten holde på med ball. Vi har nemmelig ball dag hele dagen, og med en forstuet ankel har jeg virkelig ikke sjans på noen av aktivitetene.

Resten av dagen tenkte jeg meg egentlig vidre på stranda, får se hvor mye jeg orker å gå.

Hva skal du idag?

Family loveTror egentlig det ikke finnes noe fint med noen av bildene, og til sammen tok vi 456 bilder, og disse tre var de eneste jeg turte å vise på bloggen! Haha, når jeg er med kusina og fettern og vi skal ha den såkalte "fotoshooten", blir det ikke ett eneste fint bilde, er ikke mulig. Haha, hvertfall, koste meg i bursdag igår.

Skoledagen idag har vært helt grei. Startet ti på halv 9 og var ferdig 10 åp tre, mellom da har vi bare sust rundt. Bussa rundt, og egentlig bare chilla. Tenkte jeg skulle bruke resten av kvelden på film før det blir en liten klassetur til tangen imorra. Ha en fin kveld!

Good morning sunshine

Sola skinner vel ikke akkurat, å hytteværet er ikke perfekt, men fortsatt blir det bursdag på hytta senere ikveld for min kjære fetter som fyller fjorten idag. Gratulerer til deg!

Igår kveld startet jeg på en liten video hvor jeg har satt sammen små klipp fra mai og juni. Jeg har vel aldri tenkt på dette før, så videoen blir kort og kanskje ikke super bra, men jeg poster den hvertfall senere, så hold dere oppdatert.

Hva skal du idag?

Borte med togskinnene
 Igår dro jeg ned til tannlegen og fikk plutselig beskjed om at jeg skulle ta av reguleringen, så endelig er det gjort. Har venta på å få den av og har vært så klar som mulig i flere måneder nå, å endelig kan jeg smile ordentlig igjen. Kan ikke beskrive hvor godt det er!

Har du hatt regulering?

TGIF

Har akkurat kommet meg til Mathilde, så har derfor ikke rukket å ta noen flere bilder enn det over. Vi skal muligens ut senere ikveld, men tenker vi tar noen bilder før vi stikker. Ha en fin fredagskveld alle sammen!

Can't wait

Været i Sandefjord er dårlig, og har virkelig ikke den sommerfølelsen som jeg hadde for to dager siden. Håper virkelig sommern snart kommer til Sandefjord også, for kan virkelig ikke vente til sommerferien starter for fult med sene sommerkvelder, longboard turer og ikke minst - å lage mange nye minner med mine beste!

Hva gleder du deg mest til i sommer?

 

catlove

Hva skal du idag?

Satt til side

Dårlig blogger i det siste, jeg vet jeg vet. Sov hos Mathilde hele helgen, og hadde ikke med meg pc'en, for hadde så mye annet å gjøre. Fredag var vi en tur ute, og resten av helgen bare chillet vi. Så ingen vits i å blogge at jeg lå sliten og trøtt i senga stort sett hele lørdagen, så sparte dere egentlig for unødvendige og kjedelige innlegg. Igår var jeg en liten tur oppe hos Nora og brukte stort sett hele dagen på longboard tur rundt i nabolaget med Nora, men som den gode bloggeren jeg er innimellom tok jeg med kameraet og fikk knipset ett par bilder. Legger bare ut et, internettet er helt sinnsykt tregt idag (!!) så tar det heller i ett senere innlegg!

Resten av dagen skal jeg bruke på å forbrede meg til presentasjon - eller, skrive den. Er alltid i siste liten når det kommer til innleveringer og presentasjoner, og ender som regel opp som idag, stressa og lei.

Hva skal dere i kveld?

SpørsmålsrundeTenkte siden jeg starter på nytt passer det perfekt med en aldri så liten spørsmålsrunde. Jeg svarer ikke på spørsmål som kun angår meg, fineste .. osv.

Spør i vei

Iphone only

Ha en fin dag alle sammen!

010613

Hadde ikke tid til å blogge igår, og jeg nekter å mobilblogge, føler meg så dårlig blogger da. Hvertfall, hadde en super koselig dag med fettern&kusina mi igår, var først på familiemiddag hos tante før jeg, Lisa og Mathilde dro på granholmen før vi kjørte over til en øy på andre siden av vannet. Avsluttet kvelden hos Mathilde, noe som var super koselig. Fikk kun tatt noen super fine bilder av meg og Lisa når vi kom, for har satt meg fast på at kameraet ikke passer på stranda, så lot det ligge hjemme. Hvertfall, resten av kvelden skal jeg bare rydde og ordne litt på rommet, og sette meg ned med 90210 senere ikveld.

Hva skal du?

Redhead


Bestemte meg for å farge håret brunt igår, og når jeg våknet til morgen idag var det veeeldig mye rødskjær i det. Er ikke helt fornøyd, men håper jeg vender meg til det. Nå går det jo mot sommer uansett, og håper virkelig sola tar å lysner det litt. 

Resten av dagen skal jeg øve til mattetentamen (!!!) i håp om å få bedre enn i fjord. Matte er ikke helt min ting, og er det faget jeg er dårligst i, men øvelse gjør vel mester?

Hva skal du idag?

Piercing

Leste gjennom kommentarene mine og så jeg hadde endel spørsmål om piercinga jeg har i navlen. Istede for å svare på hvert enkelt spørsmål i kommentarfeltet, tar jeg det heller i et eget innlegg. Så om dere føler dere ikke fikk svar på alt dere lurte på, eller lurer på mere, kan dere bare spørre igjen, så oppdaterer jeg bare innlegget.

Når fikk du piercing? Om jeg ikke husker feil tok jeg den 11 mars i år.

Tok du det på studio eller selv? Haha, jeg hadde ønsket meg piercing siden jeg var bitte liten, men fikk aldri helt lov. Så flere og flere av vennene mine ta det, og bestemte meg egentlig bare for at om mamma og pappa sier nei får jeg ta det selv. 

Hva brukte du for å ta den? På apoteket får man kjøpt kanyler som er ferdig renset til kun tre kroner. Disse skal man altså kun holde i "skaftet" og om du tar på selve nåla, må du kjøpe ny, hvis ikke stikker du reine bakterier og dritt rett inn i huden. Jeg brukte fargen Rosa, som jeg anbefaler alle.

Gjorde det vondt å ta det? Selve stikket merket jeg ikke. Det gjorde mindre vondt enn å ta sprøyter. Det som gjorde veldig vondt var å stappe piercinga inn i det altfor lite hullet.

Fikk du mye verk, og har du sliti med den i ettertid? Njaa, fikk ingenting den første uka, men jeg ble så lei av å ha den kjedelige piercingen, så jeg byttet og sluttet å rense den. Nå sliter jeg nesten ingenting, bare det at om jeg bruker en piercing som er veldig tung og kommer bortatt noe som kan holde den litt igjen - noe jeg gjorde igår, kan det sprekke litt rundt og begynne å blø. Men det gror veldig fort igjen!

Kan det være farlig? Ikke direkte farlig, men om du stikker feil, kan du bli lam fra navlen og ned. Så jeg anbefaler ingen og ta det selv!

Hvor mange piercinger har du, og hvor har du kjøpt de? Jeg har egentlig ikke så mange, de jeg bruker mest nå er to jeg låner av Mathilde, en jeg kjøpte i tyskland og en fra frankrike(?). Er veldig dyrt med ordentlig piercinger, og først nå har glitter fått inn noen få. Hvis ikke på du opp på kontrast å svi av 300 kr for èn.Fikk du svar på det du lurte på?

 

En liten smakebit

Hei dere! Rakk ikke blogge igår. Hadde tentamen og dro rett ned å lunsjet med Mathilde på jordbærpikene før vi dro hjem til henne. Var egentlig fult kjør i hele går, og etter middag dro jeg ned for å kikke på litt nytt. Tenkte det kanskje ikke var så interessant å vise dere bikini og enkle topper, så droppet å rote frem det. Sitter med tidenes hodepine, så jeg viser dere heller alt i et senere innlegg! Nå blir det pizza og tentamensøving resten av dagen!

Hva skal du idag?

260513

Supert vær i Sandefjord idag også! Var en tur på hytta med Mathilde, så dro vi over på tangen, nå blir det grilling og kos før vi begge må øve til tentamen!

Hva skal dere ikveld?

S¤mmer


Endelig er sommerværet tilbake, får håpe på at det varer ut sommeren denne gangen da. Har tilbragt dagen på hytta med familien, noe som var utrolig koselig. Har egenlig bare ligget å solt meg i hele dag og regner med at det er planen imorgen også.

Hvordan er været der dere bor?

runwaydreamz på bik bok

Var en tur innom bik bok etter skolen idag, og fant en utrolig fin shorts som lignet veldig på en jeg så på for littsiden. Er en tro kopi av runwaydreamz shortsene, bare til mye billigere penge. Kvaliteten på shortsen var utrolig dårlig, og klarte selvfølgelig å miste alle naglene som satt på. Fikk byttet den inn mot en ny en, så håper virkelig ikke det samme skjer med denne. Den kostet 400 og jeg har min i xs om noen skulle lure.


 

 

Heart itSøndagsanbefaling


Tenkte jeg skulle starte med en liten anbefaling vær søndag, og denne gangen valgte jeg det kjente solpudderet fra the balm. Jeg har brukt pudderet i snart et halvt år og er utrolig fornøyd. Pudderet er endel mørkere i virkeligheten enn på bildet over, men gir naturlig farge når den påføres. Selv er jeg utrolig fornøyd og mener du får mye for pengene. Du får kjøpt det her for 189,-

Har du pudderet?

Dagen igår

Dagen igår var super bra og kunne virkelig ikke ønsket meg noen bedre bursdag. Startet dagen med familien og endte dagen med noen venner. Været var supert å vi hadde planlagt å møtes på stranda før det begynte å pøse regne å vi endte opp hos Nora.

Resten av dagen skal brukes på 90210. Føles virkelig ut som det er søndag om igjen, noe som egentlig er veldig herlig. Jeg elsker søndager, føler det er som en dag jeg faktisk kan spise så mye dritt jeg bare ønsker og virkelig ikke gjøre noen ting.

Hva skal dere idag?

 

Jeg starter opp igjen!

Har lenge vist at jeg i løpet av neste uke skulle starte full blogging igjen, og kunne faktisk ikke vente. Jeg har savnet bloggingen veldig, men har ikke hatt noe form for inspirasjon på lenge. Kameraet mitt streiket også, noe som ikke gjorde det særlig bedre. Hadde bestemt meg for at jeg etter bursdagen min - som faktisk er idag, skulle kjøpe meg ett nytt kamera, noe jeg var så heldig å fikk i stede. Så nå blir det full blogging, og jeg lover dere bedre enn noen gang! Kan ikke si jeg var så fornøyd med selve bloggen og hadde egentlig bestemt meg for å bytte over til en annen, men jeg kunne faktisk ikke slutte å blogge her. Har blogget i over ett år på denne bloggen, og den har merkelig nok blitt en del av meg. Jeg hater navnet og alt med den egentlig, men om jeg skal prøve å være litt positiv - hva er vel ikke bedre enn et drit dårlig navn som skiller seg litt ut? Så fremover kommer jeg til å blogge om alt det tullet jeg driver med, så hold dere oppdatert !
,

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert!

Kategorier


Arkivhits