mai 2013

Redhead


Bestemte meg for å farge håret brunt igår, og når jeg våknet til morgen idag var det veeeldig mye rødskjær i det. Er ikke helt fornøyd, men håper jeg vender meg til det. Nå går det jo mot sommer uansett, og håper virkelig sola tar å lysner det litt. 

Resten av dagen skal jeg øve til mattetentamen (!!!) i håp om å få bedre enn i fjord. Matte er ikke helt min ting, og er det faget jeg er dårligst i, men øvelse gjør vel mester?

Hva skal du idag?

Piercing

Leste gjennom kommentarene mine og så jeg hadde endel spørsmål om piercinga jeg har i navlen. Istede for å svare på hvert enkelt spørsmål i kommentarfeltet, tar jeg det heller i et eget innlegg. Så om dere føler dere ikke fikk svar på alt dere lurte på, eller lurer på mere, kan dere bare spørre igjen, så oppdaterer jeg bare innlegget.

Når fikk du piercing? Om jeg ikke husker feil tok jeg den 11 mars i år.

Tok du det på studio eller selv? Haha, jeg hadde ønsket meg piercing siden jeg var bitte liten, men fikk aldri helt lov. Så flere og flere av vennene mine ta det, og bestemte meg egentlig bare for at om mamma og pappa sier nei får jeg ta det selv. 

Hva brukte du for å ta den? På apoteket får man kjøpt kanyler som er ferdig renset til kun tre kroner. Disse skal man altså kun holde i "skaftet" og om du tar på selve nåla, må du kjøpe ny, hvis ikke stikker du reine bakterier og dritt rett inn i huden. Jeg brukte fargen Rosa, som jeg anbefaler alle.

Gjorde det vondt å ta det? Selve stikket merket jeg ikke. Det gjorde mindre vondt enn å ta sprøyter. Det som gjorde veldig vondt var å stappe piercinga inn i det altfor lite hullet.

Fikk du mye verk, og har du sliti med den i ettertid? Njaa, fikk ingenting den første uka, men jeg ble så lei av å ha den kjedelige piercingen, så jeg byttet og sluttet å rense den. Nå sliter jeg nesten ingenting, bare det at om jeg bruker en piercing som er veldig tung og kommer bortatt noe som kan holde den litt igjen - noe jeg gjorde igår, kan det sprekke litt rundt og begynne å blø. Men det gror veldig fort igjen!

Kan det være farlig? Ikke direkte farlig, men om du stikker feil, kan du bli lam fra navlen og ned. Så jeg anbefaler ingen og ta det selv!

Hvor mange piercinger har du, og hvor har du kjøpt de? Jeg har egentlig ikke så mange, de jeg bruker mest nå er to jeg låner av Mathilde, en jeg kjøpte i tyskland og en fra frankrike(?). Er veldig dyrt med ordentlig piercinger, og først nå har glitter fått inn noen få. Hvis ikke på du opp på kontrast å svi av 300 kr for èn.Fikk du svar på det du lurte på?

 

En liten smakebit

Hei dere! Rakk ikke blogge igår. Hadde tentamen og dro rett ned å lunsjet med Mathilde på jordbærpikene før vi dro hjem til henne. Var egentlig fult kjør i hele går, og etter middag dro jeg ned for å kikke på litt nytt. Tenkte det kanskje ikke var så interessant å vise dere bikini og enkle topper, så droppet å rote frem det. Sitter med tidenes hodepine, så jeg viser dere heller alt i et senere innlegg! Nå blir det pizza og tentamensøving resten av dagen!

Hva skal du idag?

260513

Supert vær i Sandefjord idag også! Var en tur på hytta med Mathilde, så dro vi over på tangen, nå blir det grilling og kos før vi begge må øve til tentamen!

Hva skal dere ikveld?

S¤mmer


Endelig er sommerværet tilbake, får håpe på at det varer ut sommeren denne gangen da. Har tilbragt dagen på hytta med familien, noe som var utrolig koselig. Har egenlig bare ligget å solt meg i hele dag og regner med at det er planen imorgen også.

Hvordan er været der dere bor?

runwaydreamz på bik bok

Var en tur innom bik bok etter skolen idag, og fant en utrolig fin shorts som lignet veldig på en jeg så på for littsiden. Er en tro kopi av runwaydreamz shortsene, bare til mye billigere penge. Kvaliteten på shortsen var utrolig dårlig, og klarte selvfølgelig å miste alle naglene som satt på. Fikk byttet den inn mot en ny en, så håper virkelig ikke det samme skjer med denne. Den kostet 400 og jeg har min i xs om noen skulle lure.


 

 

Heart itSøndagsanbefaling


Tenkte jeg skulle starte med en liten anbefaling vær søndag, og denne gangen valgte jeg det kjente solpudderet fra the balm. Jeg har brukt pudderet i snart et halvt år og er utrolig fornøyd. Pudderet er endel mørkere i virkeligheten enn på bildet over, men gir naturlig farge når den påføres. Selv er jeg utrolig fornøyd og mener du får mye for pengene. Du får kjøpt det her for 189,-

Har du pudderet?

Dagen igår

Dagen igår var super bra og kunne virkelig ikke ønsket meg noen bedre bursdag. Startet dagen med familien og endte dagen med noen venner. Været var supert å vi hadde planlagt å møtes på stranda før det begynte å pøse regne å vi endte opp hos Nora.

Resten av dagen skal brukes på 90210. Føles virkelig ut som det er søndag om igjen, noe som egentlig er veldig herlig. Jeg elsker søndager, føler det er som en dag jeg faktisk kan spise så mye dritt jeg bare ønsker og virkelig ikke gjøre noen ting.

Hva skal dere idag?

 

Jeg starter opp igjen!

Har lenge vist at jeg i løpet av neste uke skulle starte full blogging igjen, og kunne faktisk ikke vente. Jeg har savnet bloggingen veldig, men har ikke hatt noe form for inspirasjon på lenge. Kameraet mitt streiket også, noe som ikke gjorde det særlig bedre. Hadde bestemt meg for at jeg etter bursdagen min - som faktisk er idag, skulle kjøpe meg ett nytt kamera, noe jeg var så heldig å fikk i stede. Så nå blir det full blogging, og jeg lover dere bedre enn noen gang! Kan ikke si jeg var så fornøyd med selve bloggen og hadde egentlig bestemt meg for å bytte over til en annen, men jeg kunne faktisk ikke slutte å blogge her. Har blogget i over ett år på denne bloggen, og den har merkelig nok blitt en del av meg. Jeg hater navnet og alt med den egentlig, men om jeg skal prøve å være litt positiv - hva er vel ikke bedre enn et drit dårlig navn som skiller seg litt ut? Så fremover kommer jeg til å blogge om alt det tullet jeg driver med, så hold dere oppdatert !
, Sandefjord

Iselin Elgesem Anderson, Sandefjord Du kan kontakte meg på - Iselinelgesemblogg@hotmail.com

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert!

Kategorier


Arkivhits