juni 2013

Sommer i Norge

Sov som jeg nevnte til Mathilde inatt, og var utrolig koselig. Kvelden ble ikke helt som planlagt, var lite som skjedde så vi bestemte oss heller for å invitere folk til oss, ble hvertfall en utrolig koselig kveld. Tror vel egentlig vi var de første som så lyset til morgen idag i og med at vi ikke tok "kvelden" før nermere halv 7, ble få timer med søvn, men mye vineing ble det, sjekk ut Mathilde Larsen eller Iselin Michelle. Startet så resten av dagen med burger til frokost etterfulgt av soling. Har ligget å solt meg helt siden jeg kom hjem. Kan ikke beskrive hvor godt det er at sommeren endelig har startet sånn smått her nede i Sandefjord også. For min del er det veldig viktig å starte ett nytt skoleår brun etter sommeren, og når solen titter frem får jeg bare benytte sjansen. 

Har fått helt dilla på On top of the world av Imagine Dragons, har gått på replay siden fredag hvor jeg først la merke til den. Den gir så god sommerfølelse!

Hva gjorde du igår?

 
Back to the 80's

... Eller fjortisperioden. Haha! Mathilde sov her inatt noe som var like koselig som alltid. Ble tatt endel bilder og filmer, noe jeg faktisk har fått gjort mye i det siste, tenker jeg setter sammen en kort film til dere om ikke så lenge. Sto opp for noen timer siden, og har ikke fått gjort så veldig mye i mellomtiden. Senere ikveld har vi tenkt oss en tur ut, så får se hva som skjer.

Hva skal du idag?

 

Svar på spørsmålsrunden

For en stund tilbake hadde jeg en spørsmålsrunde jeg ikke har svart på enda. Fikk ikke inn så utrolig mange spørsmål, men tenker jeg svarer på de fleste jeg fikk inn nå! Fikk du ikke svar på det du lurte på er det bare å spørre på nytt.

Bein er for hunder, kjøtt er for menn. Det burde du tenke på. Altså, er det rart kropspresset er såpass stort som det det er?? Vi er oppvokst med at vi ikke skal kalle andre feite - men har dere noen gang tenkt på at det sårer like mye å bli kalt tynn? "Bones are for dogs, meat is for men" er den styggeste quoten jeg noen gang har lest og h*n som fant den opp må være syk i hodet.

Kan du lage sminkevideo? Har jo lagd 2 tidligere, og det å filme er noe av det kleineste jeg vet om - Men skal prøve å se hva jeg får til.

Hvem er dine beste venner?  For å være ærlig er det kun èn jeg stoler 100% på, og det er nok Mathilde.

Har du blitt sponset? Ja det har jeg, ble sponset av blant annet trendywoman.

Har du noen sminkeprodukter å anbefale? Dette kan jeg heller lage et eget innlegg om

Hvem er forbildet ditt? Uten tvil Demi lovato


Hva er favoritt plagget ditt? Det må bli min kjære militær jakke!

 

Svarte ikke på alt, men håper dere fikk svar på det meste dere lurte på!


 

 

Todays
240613

Rakk ikke blogge igår kveld, var fult kjør, bokstavelig talt. Var helt umulig å finne ut hvem vi skulle til og hvor, så ble en tur innom stavern, Larvik og tilbake til sandefjord igjen. Hadde hvertfall en super st hans med Mathilde. Avsluttet kvelden med Magic mike som faktisk var utrolig bra!

Nå tenkte jeg å ta med Tiba ut å ta noen outfit bilder før jeg senere ikveld skal en liten tur ned til Natalie. Mange uker siden sist jeg så henne, å er så godt å vite at hun har flyttet tilbake til Sandefjord for godt.

Hva skal du idag?

Lakers

God morgen!Idag er det jo st hans og jo eldre jeg blir, jo mere dropper jeg tradisjonene. Bare for et år siden var hele familien samlet på hytta med grilling og kos, men nå som alle "barna" i familien begynner å bli større er det andre ting som er gøyere og viktigere. Planene for i dag er fortsatt litt uklare, men Mathilde kommer hit om ikke så altfor lenge, så tenker jeg vi hvertfall spiser sammen med familien før vi senere ikveld tar en tur ut. Tenker jeg skal få Mathilde til å bli med på å ta noen bilder jeg kan poste senere idag, og mulig jeg tar med kameraet, med mindre vi skal ut med båten. Jeg personlig elsker de små dagene som 1 mai, 17 mai, st hans osv, blir alltid super koselige kvelder med venner, og nå som sommeren endelig er i gang, blir nok dette bare en av utrolig mange andre! Ha en fin dag alle sammen!

Hva skal du idag?

Oslove

Har ingen annen unnskyldning en at jeg var i Oslo i hele går, så fikk ikke blogget. Var en tur på friday's med Mathilde etterfulgt av en liten shoppingtur før vi tok turen ned på VG lista og møtte Jonas. Var en utrolig koselig kveld med mye morro. Fikk faktisk sett noen av artistene fra baksiden mens beinet mitt ble bandasjert i røde kors teltet. Må si det var flaks jeg satt der akkurat når de beste artistene skulle på. Fikk kun tatt iphone bilder i og med at det regnet så mye at jeg ikke tørte å ta frem kameraet. Skal spare dere for iphone bilder, å heller vise dere det lille jeg rakk å kjøpe!


// Monki
Aktivitets dag


 

Dagen har egentlig gått ekstremt fort. Startet med balldag, noe jeg ikke kunne bli med på - tok en tur ned på mc donnald og avsluttet relativt tidlig. Kjenner jeg nå egentlig gruer meg litt til å slutte, 8ende var så enkelt og jo eldre vi blir, jo mere press legges det på oss. Men selvfølgelig - det er jo endel av det å bli voksen.

Er sliten i beinet etter å ha gått rundt, så skal tilbringe dagen med pretty little liars. Haha, føler jeg bare er alene når jeg blogger og planene mine som jeg skriver om som regel er alene. Skulle tro jeg ikke fantes sosial i det hele tatt, haha!

Hva skal du idag?

Sommerfjord

//Gammelt bilde//

Hatt en super dag på stranda med klassen! Kom hjem med en forstuet ankel, super start på sommeren - virkelig. Ble grilling, bading og tæning. Kunne virkelig ikke bedt om en chillere dag. Blir ikke noe mindre rolig dag imorra for min del, blir nok kun å sitte på en benk hele dagen og se resten holde på med ball. Vi har nemmelig ball dag hele dagen, og med en forstuet ankel har jeg virkelig ikke sjans på noen av aktivitetene.

Resten av dagen tenkte jeg meg egentlig vidre på stranda, får se hvor mye jeg orker å gå.

Hva skal du idag?

Family loveTror egentlig det ikke finnes noe fint med noen av bildene, og til sammen tok vi 456 bilder, og disse tre var de eneste jeg turte å vise på bloggen! Haha, når jeg er med kusina og fettern og vi skal ha den såkalte "fotoshooten", blir det ikke ett eneste fint bilde, er ikke mulig. Haha, hvertfall, koste meg i bursdag igår.

Skoledagen idag har vært helt grei. Startet ti på halv 9 og var ferdig 10 åp tre, mellom da har vi bare sust rundt. Bussa rundt, og egentlig bare chilla. Tenkte jeg skulle bruke resten av kvelden på film før det blir en liten klassetur til tangen imorra. Ha en fin kveld!

Good morning sunshine

Sola skinner vel ikke akkurat, å hytteværet er ikke perfekt, men fortsatt blir det bursdag på hytta senere ikveld for min kjære fetter som fyller fjorten idag. Gratulerer til deg!

Igår kveld startet jeg på en liten video hvor jeg har satt sammen små klipp fra mai og juni. Jeg har vel aldri tenkt på dette før, så videoen blir kort og kanskje ikke super bra, men jeg poster den hvertfall senere, så hold dere oppdatert.

Hva skal du idag?

Borte med togskinnene
 Igår dro jeg ned til tannlegen og fikk plutselig beskjed om at jeg skulle ta av reguleringen, så endelig er det gjort. Har venta på å få den av og har vært så klar som mulig i flere måneder nå, å endelig kan jeg smile ordentlig igjen. Kan ikke beskrive hvor godt det er!

Har du hatt regulering?

TGIF

Har akkurat kommet meg til Mathilde, så har derfor ikke rukket å ta noen flere bilder enn det over. Vi skal muligens ut senere ikveld, men tenker vi tar noen bilder før vi stikker. Ha en fin fredagskveld alle sammen!

Can't wait

Været i Sandefjord er dårlig, og har virkelig ikke den sommerfølelsen som jeg hadde for to dager siden. Håper virkelig sommern snart kommer til Sandefjord også, for kan virkelig ikke vente til sommerferien starter for fult med sene sommerkvelder, longboard turer og ikke minst - å lage mange nye minner med mine beste!

Hva gleder du deg mest til i sommer?

 

catlove

Hva skal du idag?

Satt til side

Dårlig blogger i det siste, jeg vet jeg vet. Sov hos Mathilde hele helgen, og hadde ikke med meg pc'en, for hadde så mye annet å gjøre. Fredag var vi en tur ute, og resten av helgen bare chillet vi. Så ingen vits i å blogge at jeg lå sliten og trøtt i senga stort sett hele lørdagen, så sparte dere egentlig for unødvendige og kjedelige innlegg. Igår var jeg en liten tur oppe hos Nora og brukte stort sett hele dagen på longboard tur rundt i nabolaget med Nora, men som den gode bloggeren jeg er innimellom tok jeg med kameraet og fikk knipset ett par bilder. Legger bare ut et, internettet er helt sinnsykt tregt idag (!!) så tar det heller i ett senere innlegg!

Resten av dagen skal jeg bruke på å forbrede meg til presentasjon - eller, skrive den. Er alltid i siste liten når det kommer til innleveringer og presentasjoner, og ender som regel opp som idag, stressa og lei.

Hva skal dere i kveld?

SpørsmålsrundeTenkte siden jeg starter på nytt passer det perfekt med en aldri så liten spørsmålsrunde. Jeg svarer ikke på spørsmål som kun angår meg, fineste .. osv.

Spør i vei

Iphone only

Ha en fin dag alle sammen!

010613

Hadde ikke tid til å blogge igår, og jeg nekter å mobilblogge, føler meg så dårlig blogger da. Hvertfall, hadde en super koselig dag med fettern&kusina mi igår, var først på familiemiddag hos tante før jeg, Lisa og Mathilde dro på granholmen før vi kjørte over til en øy på andre siden av vannet. Avsluttet kvelden hos Mathilde, noe som var super koselig. Fikk kun tatt noen super fine bilder av meg og Lisa når vi kom, for har satt meg fast på at kameraet ikke passer på stranda, så lot det ligge hjemme. Hvertfall, resten av kvelden skal jeg bare rydde og ordne litt på rommet, og sette meg ned med 90210 senere ikveld.

Hva skal du?

, Sandefjord

Iselin Elgesem Anderson, Sandefjord Du kan kontakte meg på - Iselinelgesemblogg@hotmail.com

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert!

Kategorier


Arkivhits