juli 2013

Black & white


swedun

Som jeg sa på søndag skulle jeg til sverige på mandag, var utrolig koselig, lenge siden familen har funnet på noe sammen. Rakk ikke ta så utrolig mange bilder, men fikk tatt noen.

Hele dagen har jeg brukt på å rydde, vaske og ommøbelere rommet mitt, kan si meg passe sliten nå og var veldig deilig å få satt seg ned. Tenker jeg bare skal slappe av med Pretty little liars resten av kvelden. Ha en super dag :-)

 

Old, but still goldGod morgen eller noe. Sov ingenting inatt, var for opptatt med candy crush - og gjett hva? Jeg kom meg ikke et level videre en gang, på alle de timene jeg lå våken, klarte jeg ikke komme meg til level 28 en gang (!!!) snakk om å være dum. Vil vel si jeg har vært våken tidligere idag, men jeg var så trøtt at jeg såvidt husker jeg spiste frokost med mamma og la meg igjen, så når jeg voknet opp i morgenkåpe skjønte jeg ingenting, tror mamma begynte å lure litt på hva jeg hadde surret med, haha. Hvertfall, jeg er for trøtt og ser virkelig ut som en walking zombey idag, så tidlig kvelden blir det på meg. Holder på å lade opp kameraet, skal til sverige imorgen, så tar med meg kameraet og satser på endel gode bilder. Tenkte jeg heller bare tar noen "arkiv" bilder jeg har lagt ut tidligere, men som jeg tror ble slettet da jeg startet på nytt, så får satse på at dere ikke har sett dem, hehe. Bildene er fra i vinter en gang, mange gode minner med min kjære Nora der♥27ende


Ha en super dag

There is no need to have it all, just make the best of what you have!


God morgen alle søte! Er egentlig i farten, selvfølgelig klarte jeg og stå opp så sent at jeg skal busse om en drøy halvtime, så må få sminket meg, ordnet meg og pakket noen små ting før jeg må løpe. Mathilde drar til kragerø på søndag og får ikke sett henne på en uke. Har ikke vært med henne på en god stund heller nå, så skal bli godt å se henne igjen! Må også få rukket å sakt hade til flere andre venninner, føler hele flokken reiser fra meg, mens jeg er stuck i stygge Sandefjord liksom (!!!), 4 av mine beste venner reiser imorgen, så joda, kommer nok til å bli mye blogging de ukene de er borte, kanskje på tide å handle inn levebrødet til jeg skal låse meg inne på rommet å vente på at de skal komme tilbake, haha neida, men hvertfall - tar med kameraet og skal tvinge henne til å bli med på noen bilder, så blogges vi senere!

Curly hair

Gud å mange selfies det har vært i de siste innlegga, men det er vel bedre enn ingenting. Bloggmotivasjonen er super for tiden og har faktisk endel utkast jeg kan publisere om jeg er i farten en dag og ikke rekker å ta bilder, skrive en tekst og publisere. En klapp for meg, hahaha! Stort sett hele dagen har jeg brukt på å leite etter linsa til kameraet mitt, og kunne ikke skjønner hvor den var før jeg fant ut at den hadde dukket opp hos Therese som jeg var med igår, waste of time mildt sakt. Har også rukket meg en tur til byen hvor jeg møtte Mona og Mathias, gikk igjennom de gamle bloggene med Mona hvor jeg så at en av dem faktisk ikke er slettet. Hehehe det at jeg blogget så fært for kun to år siden er helt sykt, tidlig ute med fjortisperioden! Her

Venter på at The vampire diaries skal laste ferdig, creds til meg som faktisk tok meg tid til å krølle håret, ta bilder og blogge når jeg kunne brukt tiden min på noe annet, syntes det kommer seg med bloggingen nå, men om det er noe annet dere ønsker å se mere av er det bare å si ifra!

Blommor och bandana

Topp fra bik bok - shorts fra urban (det var en bukse, men jeg klipte den til shorts)

God morgen! Startet dagen relativt tidlig med en god frokost etterfulgt av litt rydding. Har faktisk ingen superviktig planer for idag, så tenkte jeg i det minste skulle få blogget noe. Hvertfall, ha en fin dag :-)

Day's like this

Ha en fin kveld♥

New phone

Har for fjerde gang dette året nettopp fått meg ny iphone. Denne gangen falt valge i en vanlig 4. Som jeg tidligere har skrevet har jeg knust så utrolig mange telefoner at det kom vel ikke som noe sjokk at jeg har klart å knuse hele 4 (!!!!!!) iphoner siden august i fjord. Har kun hatt 4s, men nå falt valge på 4 i og med at jeg har hørt så mye bra om den i forhold til 4s. Har hørt det er mye problemer med den nye oppdateringen på 4s, noen av venninnene mine har hvertfall opplevd det, wi-fi funker ikke, telefonen skrur seg av og på og lever mildt sakt sitt eget liv, i følge "ekspertene" har det noe med jobbingen av ios 7 å gjøre. 

Hvertfall - Dagen idag startet jeg utrolig sent, tror dette er 2 gangen jeg har kunnet sove så lenge jeg orket i løpet av hele ferien, men det var utrolig deilig egentlig. Turet deretter ned i vika som er en liten strand i nærheten av her jeg bor for å brune meg litt, haha. Kom hjem for ikke lenge siden så tenkte å hoppe i dusjen før jeg skal spise med familien. Hva har du gjort idag?

 

Back on track


Jeg vet, jeg vet - Dårlig blogger, men nå er jeg tilbake hvertfall. Hadde ikke noe spesielt morsomt å blogge om, så jeg sparte dere for kjipe innlegg uten mening, håper det går fint? Har i hvertfall nå endel å blogge om, var jo salgdag i Sandefjord på torsdag og kjøpte endel nytt som jeg tenker jeg skal vise dere, har også startet på ny videoblogg, flere svar på spørsmålsrunden og selvfølgelig de kjedelige hverdagsinnleggene mine, hehehehe.. Men håper det blir bedre, for har vurdert flere ganger og slette bloggen og bare la vær, men selvom blogglysten ikke alltid er på topp, kommer den alltids tilbake.

Alt jeg har gjort de siste dagene har bare vært å jobbe på fargen. Skal ikke på noen spesiell syden tur denne sommeren - noe som endel av de andre skal, og å komme tilbake på skolen hvit er ikke akkurat noe jeg ønsker, haha, hvertfall - resten av kvelden skal gå til å bare slappe av, så blogges vi senere!

Hva har du gjort i det siste?

Jeg vil lese DIN blogg!

Begynner å bli utrolig lei av å lese de samme bloggene hele tiden, og ønsker meg noen nye å lese. Legg igjen en liten kommentar med bloggadresse, så tar jeg en tur innom. Linker også til tre heldige!

Unblogged

Har ikke rukket og ta noen bilder idag, har vært fult kjør hele dagen. Dro til Nora på morgen for å bli med henne til legen før vi lunsjet i byen. Kom hjem for ikke så lenge siden å har bare vært stress siden da. Hater å være hjemme i sommerferien, får ingenting ut av dagen. Sover bort hele dagen og ender opp med å ikke finne på noen ting, men har endel planer fremover, så tenker det blir bedre etterhvert. Tenkte å bruke resten av dagen til å ta noen bilder og se noen av de nye episodene til pretty little liars! Ha en super kveld vidre :-)

Video ute

Ble overhode ikke noe bra redigering, måtte redigere i movie maker fordi imovie klikket helt når vi prøvde så ble en kjapp og dårlig redigering. Har ikke gjort annet enn å klippe vekk små ting, meg og video er ingen god kombinasjon, så vet ikke helt hva dere kan forvente dere når jeg skal videoblogge! Men jeg fikk hvertfall lagd en video til dere, som plaster på såret for min uendelig dårlige blogging!

Juster på tannhjulet for bedre kvalitet!

100713

Beklager null blogging igår, men har faktisk en veldig god grund - var rundt for å finne kamerastativ og selvutløser kun for å få mere motivasjon til å blogge! Var så utrolig kjedelig å aldri kunne ta outfit bilder fordi jeg alltid måtte få noen til å ta bildene for meg, i og med at jeg kun har 2 venninder som faktisk klarer å ta bilder, tenkte jeg heller å kjøpe et stativ så jeg kan ta bildene når det passer meg! Så nå lover jeg dere bedre blogging fremover!

Tenkte jeg skulle bruke dagen min ute i solen når den faktisk er her.

ha en fin dag alle sammen!

Good morning

God morgen! Ble utrolig lite søvn inatt. La meg vel rundt to og klokken fem vekte Mathilde meg og sa hun kjedet seg, la meg vel ikke før nermere seks, og planen var å stå opp 8 for å morgen bade, men det skjedde ikke. Ingen av oss våknet av alarmen, så ti minutter før Mathilde skulle være på trening våknet vi. Så nå sitter jeg egentlig bare å venter på at hun skal komme hjem, lovet henne en god frokost til hun var tilbake, så får vel egentlig starte på den også snart.

Planene for resten av dagen er uklare, håper og tror jeg får dratt henne med en tur ned på granholmen å få litt farge på kroppen!

hva skal du idag?

Må gjøre video

Tenkte jeg bare raskt skulle oppdatere dere før jeg stikker ut en tur. Sover til Mathilde ikveld, å tenkte vi skulle filme litt, å da passer "må gjøre" videoer perfekt. Så kom med mange forslag! Vi filmer ikveld, og legger den ut i løpet av neste uke!
Cutie

Har brukt hele dagen min i solen på hytta hvor jeg også fikk hilst på et nytt familiemedlem. Dette må være verdens nydligste hun, også så herlig! Jeg er egentlig ikke noe spesielt fan av hunder, men denne kan ikke engang regnes som en. Kjempe liten og herlig!

Resten av dagen skal brukes på å grille, pakke og jentekveld hos Mathilde, skal bli så deilig å endelig se henne igjen, i og med at vi begge har prioritert andre ting den siste uken! Tar selvfølgelig med kameraet, så skal jeg prøve å få tatt endel bilder. Ha en super dag!

Sommeren er i gang

Endelig har sommeren kommet te Sandefjord også, er meldt supert vær hvertfall resten av helgen, og håper det blir sånn en god stund fremover. 

Dagen idag har jeg bare brukt til å prøve å få litt farge på kroppen, fikk også besøk av ei venninde. Rakk ikke så utrolig mange bilder, har egentlig litt dårlig tid idag. Skal til Mathilde å natte der ikveld. Skal få tatt med kameraet å noen flere bilder til dere hvertfall. Planene er fortsatt litt usikkre, men tror vi skal prøve oss en tur ut idag!

Hva skal du idag?

Tilbakeblikk

Har ikke hatt med kameraet idag fordi jeg ikke har gjort noe annet enn å være med Nora i byen.

Har fått endel nye lesere siden jeg startet å blogge på nytt og tenkte jeg skulle vise dere noen tilbakeblikk på hvordan jeg blogget tidligere. Har hatt denne bloggen i snart to år og jeg har ikke bare forandret utseende men også skrivingen min.

2011

Hater å se tilbake til denne tiden. Eneste positive jeg kan huske fra det året var Color magic med bestevennen min. Blogget ikke så utrolig mye på den tiden heller.


Jeg hadde fjortisperioden min, enten ingen sminke og tupert hår, eller MYE sminke. På siste bilde hadde jeg farget håret brunrødt og var på mitt verste. Blogget KUN webcam bilder og null tekst

2012


Hadde farget håret blondt. Hadde endel fotoshooter og limte stort sett alltid på pærler for at det skulle se ut som jeg hadde piercing. Brukte mye tid på skateboard og mange sene sommerkvelder med Natalie og Therese som jeg fremdeles holder kontakten med. 2012 var vel det året jeg var på mitt værste og gjorde alt jeg ikke skulle. Begynte med ting i altfor tidlig alder, noe jeg selvfølgelig angrer på, men ser tilbake på som minner. Og for ikke å glemme når jeg møtte faren min for første gang i mars.

2013


Disse bildene er fra jeg startet å blogge på nytt igjen i mai måned hvor jeg etter det har så sinnykt mange gode minner. 2013 startet ikke ordentlig for min del før jeg kom meg på beina igjen nå i Juni. Var i konfirmasjonen til Nora som snart har holdt ut som min bestevenn i et år, har så utrolig mange minner jeg har delt tidligere og nå med den jenta. Fikk også av reguleringen, tok piercing i navlen, møtte min kjære Mathilde og kom meg ut av det dårlige miljøet.

Var så utrolig mange bilder med mange minner i, har ikke sett igjennom alt dette før nå. Tenker tilbake på fjortisperioden, emo perioden, perioden jeg ikke kan huske noen ting av fordi jeg var helt på feil kjør og perioden jeg møtte jentene som betyr mest for meg og som jeg fortsatt står sammen med. Vi lærer alle av feilene vi gjør og jeg er utrolig nok glad for at jeg ble ferdig med alt dette i så ung alder med tanke på alt som har skjedd i livet mitt. Hehe, hvertfall, dette ble et veldig langt innlegg, så tenker kanskje jeg skal stoppe her.

Hva er ditt beste minne?

Festival O

Ha en fin dag!
 

Trening

Det å kjenne trøkket i musklene etter en lang løpetur er så utrolig deilig. Satte meg som mål å starte å trene idag, og er godt igang. Er så lei av å spise usunt, får så lite overskudd og ender med at jeg sover lite om nettene og sover bort dagene. Kan ikke huske sist jeg var oppe klokken 10 på morgen, for det eneste jeg kan huske av ferien så langt er at jeg har vært ute med venner eller sovet. Så endringer i både kosthold og aktivitet er godt igang! Startet dagen med en god frokost etterfulgt av noen runder rundt åsen. Tenkte det var en passende runde jeg kan øve meg på å løpe flere ganger i og med at det er løypa vi har i gymmen, og kan ikke skade å forbedre meg med en karrakter opp neste år.Hva har du gjort idag?

Tips - must i sminkemappen

Tenkte jeg skulle tipse dere om mine absolutte favoritter i sminkemappen denne sommeren. Selv er jeg ganske kresen på hudsminken nå om sommeren, et tørt brunkremfjes kommer du neppe langt med om du ønsker den naturlige sommergløden. Det aller viktigste er at du holder annsiktet - som kroppen, fuktig. Bruk en god annsikt/hud krem, dette hjelper ikke bare mot tørrhet og kviser, men den bevarer også sommerfargen lenger. 

Jeg er ikke noen stor fan av hudsminke nå på sommeren, men har alltid med meg solpudder og concealer.


Vi fleste bloggere kjenner vel ganske godt til Bahama mama pudderet, og etter min mening er dette et det beste solpudderet jeg har prøvd. Det dekker ujevnheter, fargen er også veldig mørk i selve beholderen, men på huden blir den mere "solbrun" og fargen holder.

For min del er også en god concealer et must. Du trenger ikke invistere i de dyreste sminkeproduktene for å finne noe med god kvalitet og som holder, for denne fant jeg faktisk på h&m. Etter min mening er dette faktisk en av de beste concealerene jeg har prøvd, dekker alt av ujevnheter i tillegg til at den sitter på fra morgen til kveld.Produktene er heller ikke i det dyreste laget, og du får mye for pengene!

Hva syntes du? Har du noen av delene?

, Sandefjord

Iselin Elgesem Anderson, Sandefjord Du kan kontakte meg på - Iselinelgesemblogg@hotmail.com

  • 14 år og fra sandefjord. Blogger om alt det merkelige jeg finner på. Hold dere oppdatert!

Kategorier


Arkivhits